och brösten kommer hänga ner till knäna!!

blir så jävla irreterad på tjejer som lägger ut bilder och får kommentar av killar så som: fan skulle vilja knulla dig hårt och länge, eller får jag lägga satsen på dina bröst eller så som sväljder hon?? och dem svarar på det!!! alltså har bara 1 ord ör dem tjejerna:slampor!!! om en kille skulle göra så mot skulle jag personligen slita kulorna av honom. för så behandlar man inte tjejer ( jag är INTE feminist) men fan dem tjejerna är så jälva korkade att man borde avrätta dem på plats offentligt. är det sexigt med tjejer som har silicon och tajta kläder, fan om 10-15 år kommer dem ha rygg problem och gå med käpp och brösten kommer hänga ner till knäna!! fan vad jag kommer garva åt er och sparka nyllet av er!!!alltså okej om man har vart med om en sjukdom tex bröstcancer. men det är ju bra då att man kan bli kvinnlig igen om man förlorat ett bröst. det skulle ju nästan vara samma sak om killarna skulle sätta silicon på kulorna, skulle det då bli: störst: vackrast och får mer sex än en vanlig kille. vafan man ska vara stolt över att man har en fin kropp, varför förstöra den bara för att synas lite mer och perversa killar efter sig!! jag hoppas att alla kiruger är smarta och har lagt in små nanorobotar i siliconen/ botoxen etc etc. sen efter att man har fått det i sig så utlöser dem robotarna och gör så att kroppen blir sjuk och stöter bort all jävla fejk barbie skit saker!! men så är det ju inte.. iaf världen är sjuk, och jag tänker snart inte vara kvar och "förnedras" för att andra fittor/fjortisar skämmer ut den kvinnliga sidan..

råka falla igen så går den inte sönder helt igen.



http://www.youtube.com/watch?v=rXWzLw5RIgA&feature=related









Lyssnar på narutos Blue bird intro låt.  Jag blir alltid lika emotional när jag hör den, dock inte på ett sorgset sett, utan jag ser framåt, vill börja kämpa igen, men ta småsteg i taget, så min grund blir starkare och mer kompakt, om jag skulle råka falla igen så går den inte sönder helt igen. men egentligen vad är småsteg? för som ordspråket säger : man måste lära sig krypa innan man kan lära sig gå* vilket är helt sant. okej jag har ju tagit tag i vissa saker, så som psyk 1 gång i veckan. och att jag håller kontakten med soc.  men det räcker inte tycker jag, jag vill ha något att göra på dagarna, bara börja simpelt tex praktik 2-3 ggr i veckan.

vad ska man göra?!

over and out// emma

oj oj oj.. jag har bara 4 månader kvar

oj oj oj..

jag har bara 4 månader kvar av mina ppiller, och det känns så gaah tänk om dem tar slut :S och jag har inte mer ppiller.  jag har inte råd heller att köpa nya just nu med, så vet inte vad jag ska göra?! för behöver pengarna till mat, och jag kan nog klara mig utan att ha ppiller, får bara köra med kondom om jag och min bf vill snuska oss..

jag vågar inte fråga om min kille kan hjälpa mig med att betala halva, pga han har gett mig så mycket och det känns som jag snyltar då:(
men jag ska nog lösa det på egen hand. 
ville bara skriva av mig lite..

Over and out/ emma







känner ändå en sån aggresion till honom att jag bara vill skrika och slå....



det är alltid något

som händer när jag verkli
gen mår bra,
någonting som drar ner mig i skiten igen.
Den här gången så är det min far *igen* han har fallit tillba
ka till knarket..
det är ingenting jag kan göra,
men känner ändå en sån aggresion till honom att jag bara vill skrika och slå på honom.
men det hjälper ju ingen,
även om det kanske känns så skönt precis under den stunden det sker.
Men han har gjort sitt val och jag kommer göra mitt,
han är ju trots allt min farsa, en dålig pappa men han försöker,
men det smärtar när han ger upp. Han ger upp allt,
till och med dem som älskar honom,
han gömmer sig någonstans och vägrar svara på sin mobil.
Egentligen så borde jag vara van med detta, men varje gång känner jag samma sak och blir besviken sårad och "övergiven" och väldigt arg!
Jag vet inte vad som går igenom hans huvud just nu,
men han ska veta att vi i familjen fortfarande bryr sig.

jag funderar på om jag ska prata med psyk om detta och fixa så att pappa blir tvångsplacerad på ett behandlingshem som verkligen hjälper pappa.
men då kanske jag bara är egoistisk?
för jag vill ha kvar min pappa i livet,
jag skiter i om han får hjärnskador av knarket,
bara han är vid liv. för jag älskar honom.
men jag kanske ska låta honom göra sitt och bli av med sitt lidande,
men när jag tänker på att han kanske dör på kuppen så blir jag heartbroken.
vad ska jag göra? hur kan jag hjälpa honom??


jaja.. orkar inte tänka mer på det...
over and out
//emma

han kom med iniativet att kyssa mig:D det var speciellt och chockerande<3




jag  har vart borta från hemmet i några dagar nu, och känner mig fullt återställd^^ känns jävligt bra, så får se hur länge det varar^^ jag träffade gullet igår med, och han kom med iniativet att kyssa mig:D  det var speciellt och chockerande<3. träning idag med:D, och jag får ha svart bälte idag pga jag lyckades med "uppdraget" ;)   ska bli så skönt att ha träningsvärk imorgon med^^  och på fredag så kommer dem allra bästa och hälsar på mig, så vi ska se på film och bara mysa alla. sen träning på lördagen med:D   jag ska kolla med arbetsförmedlingen med, för måste ha något att göra på dagarna. vill inte gå hemma nu och bara döööh *cp*
ska ner till  juntan senare och eventuellt spela magic med björn innan träningen börjar:D sen blir det städa imorgon eller senare idag, för det ska vara fint tills på fredag^^
funderade på att möblera om med, men det är nice som det är nu, så blir nog ingen möblering^^:D
ska göra mig i ordning nu och invänta min spelpatner:D

Over and out/ emma


RSS 2.0