kollektivt självmord x2 för att vara på den säkra sidan!

mår så jävla dåligt just nu, och verkligen funderar på att lägga in mig på akutpsyk, men är rädd att dem inte tror mig, så om jag ska skära sönder mig en sista gång och verkligen visa att nu jävlar lägger ni in mig annars går jag hem direkt och gör slut på mitt jävla skit liv.. men det kanske inte hjälper. så om jag gör slut på det just nu ikväll. ( det här skulle kunna vara mina sista ord jag skriver)
jag har slutat bry mig om alla, och kärleken suger verkligen just nu, tror att han inte älskar mig:(
så jag ska nog göra slut med.  det som är så jobbigt är att jag älskar honom, men han inser inte hur jävla mycket han sårar mig när han beter sig som ett "svin"  Jag vill bara ha det som en vanlig relation, men nu känns det som han inte vill träffas mer, "det räcker med onsdag och lördagar"  jag vill träffas ganska ofta och sova över en helg osv, men närå...
FINE DÅ SKA DU HA DINA JÄVLA ONSDAG OCH LÖRDAGAR!!!!
jag orkar fan inte mer.. Vill bara må bra, men vet inte hur jag ska göra. vill ha närhet och kärlek, men får bara ensamhet och  tårar. kanske jag ska ta ett kollektivt självmord x2 för att vara på den säkra sidan, och jag skiter i alla som bryr sig. för min smärta jag har i mig kommer fan vinna nu.




bara ring och säg att du är påväg till mig för att visa hur mycket jag betyder, eller att du älskar mig!?

/ over and out emma



för att gå ner på stan och köpa en mjölk....

jag måste ha någonting att göra  på dagarna. för jag står inte ut med att jag bara sitter hemma och blir mer paranoid och apatisk än vad jag redan är.  jag måste komma ut och bara njuta och må bra, men då kommer tankarna om att jag inte ser tillräckligt fint klädd ut bara för att gå ner på stan och köpa en mjölk. tankarna om att jag vill dö kommer allt oftare nu med. och det skrämmer mig faktiskt.  börjar tappa förtoendet på mig igen, och att jag inte vet vem jag är *igeh*

vill bara börja om på nytt. flytta från linde och skaffa jobb. bli självförsörjande och har inte tid att tänka på allt annat som gör mig :(


skön promenad, skulle kunna ta med boken.



vaknade idag av att stefan plingade på min dörr, så vi tog en skön promenad och åt frukost sen på ett fik, jag tog en färskpressad juice och en dounut, dock inte så nyttigt men who cares? har kollat lite mer på anime, och det var så länge sen kändes det som.
Imorgon är det psyk, känns lite underligt att gå dit igen, men det kommer säkert att bli bra. 
men jag vill verkligen ha något att göra på dagarna, förutom att låsa mig inne och "gömma" mig. jag vill ha ett jobb,sen plugga upp mina betyg, så jag kan fortsätta för mitt drömyrke.
Läste lite eragon med igår, kan inte slita mig från den boken. blir att läsa lite ikväll med:)
ska ut och ta en skön promenad i skogen nu, skulle kunna ta med boken och sätta
mig vid en stubbe eller sten och läsa.

Over and out// emma

hon är som cocain, när man väl hört hennes

mått skit idag, och vet inte varför,har bara känt för att gråta och skrika. tror att jag är manodepresiv, får se hur det går på utredningen (när jag väl ska ha den*)
mamma ringde och vi pratade, jag älskar att höra hennes röst- hon är som cocain, när man väl hört hennes röst måste man höra den mer gånger. jag kommer ihåg när jag var liten och mamma sa att jag hade en skyddsängel vid min sida,  det kanske är så att mamma är min skyddsängel? annars gör hon ett väldigt bra jobb!

imorgon ska jag träffa Björn med och leka i skogen och hoppa på stenar och få blåmärken och skrapsår^^ 
och på fredag blir det psykologen igen efter hennes semester. ska bli skönt att prata med henne igen, men gillar inte att få räkningen hem, det blir jag deppig för.  och på lördag börjar träningen med, det ska bli så skönt att hålla i mitt mokgum igen:D
och få känna träningsvärken på söndag morgon. känns som att flera pusselbitar faller på plats.


Over and out// emma

Höst



autum...the darkest time of the year- when the sun hides, and all the trees losing color,the animals leave to a varmer place, the village is quiet, the campfire is empty. The flute that spread joy, is now forgotten,all those songs at the fire, have noone heard about.






But when the first sunlight been seen, the birds are singing again, the campfire are full of people that dance and sing those forgotten songs. The boy is playing on its flute again, and all has become to live again.

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte att jag gör som alla andra personer och individer-skapar en blogg.

får se hur det går..



enjoy

RSS 2.0