awsome-helg <3

hmm låt mig se vad jag har gjort i veckan.

måndag-onsdag var bara vardaglig, så inget att nämna där.

men på torsdagen så kom min kära väninna och min bror, så vi kollade på film och käkade pizza och lite snacks, men sedan så skulle brorsan hem, så vi tog sällskap och nattade honom, sedan började våran promenad genom lindesberg på natten vi var ute och tog kort lite här och var, kom hem runt 02 något-

fredagen städade jag och polaren, mådde inte så bra, pga min pappa, så vi drog iväg till Kumla och badade, stannade där hela helgen,fyllde år i lördags med, och säger bara damn vad folk har gratulerat mig:)

sedan på söndagen åkte familjen jag var med och badade i läppe, hade aldrig varit där, och det var så jävla vackert där.
jag var i vattnet skit länge,och var inte rädd alls, men det beror nog på att det är så långgrunt haha x3
bara njöt av sällskapet och solade. det har varit en helt awsome-helg <3!


Dagen började bra med, vaknade utvilad men stel som fan i nacken *skyller på marcus ;)*
gick till psyk kl 11 efter en stadig frukost, och det var tråkigt men utredningen börjar närma sig sitt slut, *hoppas jag* Iaf kollade på en film medans jag väntade på att förberedelserna till maten skulle bli klar.
gjorde pannbiff för första gången, det gick bra, dock så var dem smuliga och okryddade, men jag öste på salt och peppar, men som sagt första gången.
så har precis ätit klart och kollat klart på gameplan.

har några enstaka alternativ jag ska göra idag med:
antingen gå till min kontaktperson och rida,sedan sola.
eller gå till mellie och rita.
annars så stannar jag hemma och tråkar vid datorn.

men alternativ 1 låter mer frestande, dels så är det så varmt så orkar inte rita. och jag ska ha en datafri dag idag, så 1 blir det^^

fast hmm, om jag inte sätter mig på balkongen och solar, för har music begär med;)

näää bli nog att sätta mig på balkongen och sola med ett stort glas saft i handen och ur högtalarna spelas trance^^

over and out /emms <3<3



JAG HAR FÅTT NOOOOOOG!!!!!!

Först och främst:<B>JAG ÄR INTE RASIST</B> bara för att jag skriver det här nu!  jag blir bara så jävla trött på alla jävla svenska rövslickare som behandlar ett visst folkslag som dem vore kungar! Jag har inga problem med afrikaner, asiater etc etc...  utan bara dem pain in the ass  "självmordsbombarna"!! men det är ju bra iaf att dem spränger sig själva, så slipper vi bekymmra oss om kuksugarna!
Men FFS!!! jävla svenska regering, hatar när vi riktiga svenska blir smutskastade, och får knappt några pengar, för att hela skiten ska gå till dem som söker asyl.. Det är ju VI som sliter och kämpar! för vad!? för att "dem" ska känna sig så välkommna som möjligt, men vi då!? om vi skulle fly landet så skulle vi inte bli behandlade så.... blir så trött på skiten!!!!!!  skiter i om jag blir slagen efter det här, jag har fan rätt att säga vad jag tycker!! nu har jag fått NOOOOOOG!!!!!!
Först och främst: JAG ÄR INTE RASIST bara för att jag skriver det här nu!  jag blir bara så jävla trött på alla jävla svenska rövslickare som behandlar ett visst folkslag som dem vore kungar! Jag har inga problem med afrikaner, asiater etc etc...  utan bara dem pain in the ass  "självmordsbombarna"!! men det är ju bra iaf att dem spränger sig själva, så slipper vi bekymmra oss om kuksugarna!
Men FFS!!! jävla svenska regering, hatar när vi riktiga svenska blir smutskastade, och får knappt några pengar, för att hela skiten ska gå till dem som söker asyl.. Det är ju VI som sliter och kämpar! för vad!? för att "dem" ska känna sig så välkommna som möjligt, men vi då!? om vi skulle fly landet så skulle vi inte bli behandlade så.... blir så trött på skiten!!!!!!  skiter i om jag blir slagen efter det här, jag har fan rätt att säga vad jag tycker!! nu har jag fått NOOOOOOG!!!!!!

Sometimes, I just feel like laughing... for no reason whatsoever.<3

min present av fors! dancing stage universe!
hade filmkväll med Marcus<3, fors, Jeppe, Eskil och Daniel i fredags,
men först så drog vi alla och badade för första gången i år ( iaf för mig)
och efter det så käkade vi tacos mums^^

och jag fick mitt spel jag beställt med, dancing stage universe^^ thihihi!
sedan av Fors så fick jag världens bästa födelsedags present TACK <3, blev så glad att jag började gråta!

Och i lördags var det brännbollsavslutning med klubben och några bekanta, dock så spelade jag inte,
för hade kjol på mig och ville inte att alla skulle se min vita stora rumpa, och sedan var det för varmt för att spela med ;)

och självklart skulle the big jerk komma och vara störts bäst och vackrast!!! hatar den lilla myran ska fan trampa sönder ditt fula huvud och vill spy ut mina njurar för jag blir så äcklad av dig!
iaf nog pratat om jerket:

vi drog och badade efter brännbollen, och det var riktigt roligt och mysigt^^
och sedan så skildes vi åt, fors och Marcus åkte hemåt och jag spenderade tiden på att göra mig snygg till festen som skulle äga rum hemma hos Stefan, jag var spiknykter på den och det var fan så mycket roligare att vara nykter! :)
så kommer köra på det nu i stort sett hela tiden^^

aah jag vet jag skriver oftast alltid om mina känslor!
men det jag känner just nu idag är så skönt, jag är inte alls deppig längre, och jag är sååå jävla kär! det är verkligen som jag min kopp är överfylld av glada minnen och mys!

kanske är lite självisk, ,men jag njuter för fullt:D
man vet aldrig när det kommer en dålig period för mig.
men nu ska jag nog gå till mellie och se vad hon gör för skoj!





Sometimes, I just feel like laughing... for no reason whatsoever <3.


RSS 2.0