Fick ett rejält wake up call!




jag har levt i en värld som jag har kvävt mina vänner och min kära i. FÖRLÅT!!
men igår så fick jag ett rejält wake up call, det gjorde ont men det var det värt, ok jag grät länge, men jag insåg att alla andra har känslor med, jag kan inte bara vifta med fingret och kräva att jag ska stå i centrum.

JAG måste lära mig att göra någonting själv inte alla andra! det kommer inte gå fort, DET TAR TID!! men jag har tid, och jag vill fortsätta som det är mellan mig och killen. jag kommer kämpa! bara jag har ett mål, så håller jag mig på den här vägen jag nyss klivit på, som sagt det kommer ta tid innan jag kan alla kurvor på vägen, men så småningom springer jag på den medans jag blundar och sjunger glatt!  det är mitt mål, att må bra.

jag ringde mamma med, och hon tycker att jag har växt så innerligt mycket dem senaste åren, men är fortfarande extremt oerfaren. Jag ska kanske till mamma i sommar med, skulle vara roligt^^ men får se hur det är i sommar.

OVER and OUT // EMMIS


when angels deserve to die In my self-righteous suicide <3

OJ oj oj- vilken underbar vecka det har vart^^ åkte till killen i tisdags och kom hem igår från han, men stannade kvar i örebro för att umgås. Och på sändags kvällen umgicks jag med min kompis ajja, vi käkade på thai, och gick runt överallt i örebro, sedan vid 21 tog vi en kvällsfika på gröna grodan.

Har fått en underbar låt på hjärnan med:D

dock så är det hardcore, gillar egentligen inte det, men den här har jag fastnat för. den är så *oooh rysningar*

http://www.youtube.com/watch?v=rJYc8d6PYh4



skriver inte så mycket mer, för ska sova ganska snart.


hoppas att ni alla har haft en lika skön påsk:P

Over and out // Emma


RSS 2.0