jag är inte riktigt mig själv just nu




varje natt när jag lägger mig så tänker jag att imorgon blir det en bra dag. men så blir det att jag inte kan somna som alltid, och jag börjar tänka på att det kanske är bättre om jag bara försvinner,för jag lyckas aldrig med något, jag får hjälp men den hjälp jag behöver finns långt långt bort från mig, varför kan jag inte bara bli "frisk"
jag vill det! jag vill kunna skratta utan att förtära alkohol, jag vill kunna gråta för en andledning och inte bara börja gråta och jag inte vet varför jag gör det. om jag ska må så här kan jag ju lika gärna bara dö tidigt istället, varje dag är jag negativ, jag känner ingen glädje, eller det där när man tänker på sin älskade hur det värmer i kroppen,  det gör inte ens det längre, jag är bara fylld med ilska och tårar.
jag gråter allt oftare nu med, det jag känner är bara panik jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, jag har officiellt gett upp allt nu, får se vad och vilka som står vid min sida och fortsätter tro på mig.

jag vet att det är väldigt själviskt att tänka på sig själv. men jag tycker iaf inte synd om mig, för jag vill ha hjälp så då måste det väl finnas lite kämpaglöd kvar i mig?
om det finns någon "högre makt" så tycker den säkert inte om mig. vad ska jag göra för att må bättre? för jag vet inget som gör min glad längre. vad ska jag göra?!



over and out// emma

we can cry the pain away?

var länge sen jag skrev, har bara inte orkat något.   mina möten på på psyk börjar gå mot sitt slut,  jag har gjort stora framsteg iaf.  men är inte alls stolt,   jag känner för att gråta och skrika samt att slå sönder något.   i söndags ville jag hoppa framför tåget.  jag vet inte vad som händer med mig, det verkar iaf vara mitt fel, eftersom jag får höra såna glåpord: kuksugande fitta,och dumma kossa. då borde det ju vara mitt fel?   men jag kan inte ta allt!  jag har fan känslor med..  men jag kanske ska göra det en gång för alla och försvinna helt. Okej folk kommer nog bli besvikna och ledsna, men det finns alltid någon som kan ta min plats..        varför kan du inte bara säga förlåt och kyssa mina tårögda ögon!?   over and out / emma



var länge sen jag skrev, har bara inte orkat något. mina möten på på psyk börjar gå mot sitt slut, jag har gjort stora framsteg iaf. men är inte alls stolt, jag känner för att gråta och skrika samt att slå sönder något. i söndags ville jag hoppa framför tåget. jag vet inte vad som händer med mig, det verkar iaf vara mitt fel, eftersom jag får höra såna glåpord: kuksugande fitta,och dumma kossa. då borde det ju vara mitt fel? men jag kan inte ta allt! jag har fan känslor med.. men jag kanske ska göra det en gång för alla och försvinna helt. Okej folk kommer nog bli besvikna och ledsna, men det finns alltid någon som kan ta min plats.. varför kan du inte bara säga förlåt och kyssa mina tårögda ögon!? over and out / emma

RSS 2.0