gaahh!! är så förvirrad...

"Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam. Massinvandringen från muslimska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker.



För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig… att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige… att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna…


Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år". // Jimmie Åkesson Sverigedemokraternas partiledare.



Det är så många tankar just nu, som tex att vad händer om SD kommer till makten här i Sverige? vad händer med EU? Kommer det bli värre för oss svenskar att vi inte tar in lika många invandrare? kommer dem göra motstånd? min pappa sade med att om det blir så att SD blir den nya regeringen så kommer sverige gå under.

gaahh!! är så förvirrad, vet inte ens vilka som är mina tankar längre !?!
jag vet att jag iaf inte kommer rösta på SD!


OVER AND OUT!// EMMIS


update.

Har vart bortrest i några dagar nu, och det var så skönt. Känner mig som ny, dock att min kropp har ont överallt ._.

ska sammanfatta det som har hänt, i torsdags så kom killen hit, och var hos mig tills söndag. sedan åkte jag med han till kumla för att besöka min bästa tjejkompis. och där stannade jag tills onsdag, jag har verkligen njutit av att vara borta, och få se en helt ny miljö, sedan att det har varit så jävla skönt väder är ett stort + i kanten!

Gradering på lördag med, just nu känns det som att det kommer gå skitbra, men är lite nervös, för jag har gjort 4: dje mönstret 3-6 ggr, och jag kan inte det helt. sedan all sparring, så kommer nog faila, men min tränare säger att jag kommer klara det ändå, jag vill inte direkt faila heller för då waste:ar jag pengar på nothing. Det känns ändå som att det är något som inte står rätt till. Men kan inte sätta fingret på det.  Idag så kommer kanske kenny till mig, så vi ska träna igenom mönster och semisparringen tills på lördag- när vi ska gradera.

men ahja.. får väl se, orkar direkt inte bry mig.. 

RSS 2.0